Friday, July 21, 2006




Brors nye bil:-)

Wednesday, July 19, 2006


Meg og Julie på avskjedsfesten


Killarney








Cliffs of Moher













Annikken på Cliffs of Moher










My very own blog!

Siden jeg og Turid ikke lenger verken jobber eller bor sammen tenkte jeg det kunne være greit å sette opp min egen liten blogg. Ikke at jeg noen gang skrev særlig mye på den forrige, men jeg skal prøve å være flinkere...Kanskje. Har nå forlatt prosjektet i Carlow og dratt hjem for en liten ferie før jeg fortsetter gravingen et sted som jeg ikke husker hva heter mellom Limerick og Neenagh. De siste ukene i Irland har vært alldeles supre. Fikk flyttet til et veldig, veldig fint hus sammen med Julie og savnet ikke muggen i den gamle råtne leiligheten i det hele tatt! Hadde også besøk av Annikken og Stig, og vi fikk med oss en utrolig bra konsert med Bob Dylan i Kilkenny. Violent Femmes spilte også og de var veldig, veldig bra!!! Vi tok også en tur over til Galway og ned til Cliffs of Moher og det var utrolig fint. Skal se om jeg får til å legge ut noen bilder av det..

Helgen etter var jeg, Julie og Noirin på jentetur til Kerry og Killarney og hadde det utrolig gøy. Dro ned til en veldig fin innsjø der og leide hest og kjerre og fikk sett oss litt om. Anbefales absolutt!

Men nå er jeg altså tilbake i Melhus, Norge og nyter fortsatt godt av å vært borte lenge så mitt kjære opphav gjør alt for meg. Mor har nå vasket alle klærne mine og laget sjokolademuffins:-) Det går vel fort nok over så jeg nyter det så lenge det varer. Håper folk gjerne vil finne på ting med meg. Bli med på Storås f.eks. Dit skal i alle fall jeg!